Ξενοδοχείο Μακεδονία

Στο τέλος μιας διαδρομής 120km περίπου από τη Θεσσαλονίκη, ο επισκέπτης φθάνει στην όμορφη Ουρανούπολη, το γραφικό χωριό στα σύνορα του Αγίου Όρους.

Στο κέντρο της Ουρανούπολης και σε απόσταση 50m από τη θάλάσσα βρίσκεται το ξενοδοχείο "Μακεδονία". Εδώ ο επισκέπτης νοιώθει από την πρώτη στιγμή σαν το σπίτι του από το ζεστό καλωσόρισμα και την αίσθηση της φιλοξενίας.

 

Εικόνες

Κάντε κλικ για πλήρη εικόνα

Ξενοδοχείο Μακεδονία

Στο ξενοδοχείο αυτό παρέχονται στο πελάτη ανέσεις που θα έβρισκε μόνο σε μεγαλύτερα ξενοδοχεία. Η πολύχρονη πείρα των ιδιοκτητών στον τομέα της φιλοξενίας, καθώς προέρχονται από την οικογένεια που λειτούργησε το πρώτο ξενοδοχείο στην Ουρανούπολη το 1935, εγγυάται άνετη κι ευχάριστη διαμονή.

Το "Μακεδονία" διαθέτει 18 δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα δωμάτια. Μερικά από αυτά διαθέτουν δική τους κουζίνα. Όλα τα δωμάτια παρέχουν κεντρική θέρμανση, Α/C, Shower W.C., T.V., Direct dial phone, safe, hair dryer, fridge.

Το Ξενοδοχείο

Στον χώρο της reception υπάρχει café με δορυφορική T.V. στην βεράντα του ξενοδοχείου μπορείτε ν’ απολαύσετε το πρωινό σας παρασκευασμένο από αγνά υλικά π.χ. γιαούρτι με ντόπιο βιολογικό μέλι.

Το απόγευμα απολαύσετε τον καφέ σας στη δροσιά ή ένα ποτό το βράδυ. Μπορείτε ν’ απευθυνθείτε στην reception αν ενδιαφέρεστε να ενοικιάσετε βάρκες για βόλτα στα γύρω νησιά και στις απομονωμένες παραλίες. Επίσης αυτοκίνητα για εκδρομές στα άλλα πόδια της Χαλκιδικής καθώς και σε άλλα κοντινά μέρη αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.

Το ξενοδοχείο "Μακεδονία" είναι ιδανικό για διακοπές καθώς βρίσκεται μόνο 50m από την ακτή απόσταση από café, εστιατόρια, και mini market. Το ξενοδοχείο "Μακεδονία", όχι άδικα, έχει χαρακτηρισθεί ο τελευταίος σταθμός των προσκυνητών πριν το Άγιον Όρος.

Μόλις 100m από το λιμάνι "την Πύλη του Αγίου Όρους", 150m από το "Γραφείο των προσκυνητών" και κοντά στην μοναδική εκκλησία του χωριού "Κωνσταντίνου και Ελένης", αποτελεί αγαπημένο κατάλυμα εκατοντάδων προσκυνητών καθώς εκτός της φιλοξενίας τους παρέχεται και κάθε δυνατή βοήθεια όπως π.χ. μεταφορά αποσκευών από το ξενοδοχείο στο λιμάνι.

Είτε λοιπόν επισκέπτεστε την Ουρανούπολη για διακοπές είτε για να επισκεφτείτε στο Άγιον Όρος, να ξέρετε ότι εδώ θα βρείτε ένα υπέροχο κατάλυμα με φιλικούς ανθρώπους, οικογενειακή ατμόσφαιρα και με όλες τις ανέσεις.

Για οποιαδήποτε πληροφορία:

Hotel Makedonia

Ξενοδοχείο Μακεδονία
Στέλιος Λαγέρης
630 75 Ουρανούπολη Χαλκιδικής

Τηλέφωνο: 23770 71085
Φαξ: 23770 71395
e-mail: info@hotel-makedonia.gr

Ξενοδοχείο Μακεδονία

Ουρανούπολη Ξενοδοχεία

Ξενοδοχείο Μακεδονία

Hotel Makedonia

Hotel Princess

Hotel Princess

Ουρανούπολη εστιατόρια

Kritikos Gallery & Restaurants

Kritikos Restaurant